Velkommen til Nina's Private børnepasning i Vestbjerg

Privat børnepasning.

Min private børnepasning er en privatpasningsordning. Jeg er selvstændig erhvervsdrivende, hvor I forældre køber børnepasning hos mig. Jeg må max. passe 5 børn i min børnepasning af gangen. Pasningen foregår hos mig og i lønner mig forud i hver måned. Min løn er et Brutto beløb (7.600 kr pr. 1. januar 2020) hvor Kommunen dækker 75 % af jeres udgifter til min løn (dog max. 5.811 kr pr. 1. januar 2020) som bliver overført til jeres konto hver måned - dvs. jeres reelle betaling vil være 1.900 kr.

Det er Aalborg kommune som har godkendt mig og mine omgivelser til at være egnet til børnepasning, og de holder løbende tilsyn hos mig og det er både anmeldte og uanmeldte besøg.

Privat børnepasning bliver mere og mere udbredt dels fordi efterspørgslen stiger hele tiden og fordi mange forældre mener at kvaliteten i en privat børnepasning er mindst ligeså stor som hos en kommunal dagplejemor, som er ansat af kommunen. Jeg ved at hvis jeg ikke gør mit arbejde 100 % tilfredsstillende eller hvis jeg lægger mig syg hver og hver anden dag, jamen så rygtes det hurtigt og så kan konsekvensen sagtens blive at ingen vil have passet deres børn i min dagpleje, derfor vægter jeg utrolig højt at udføre mit arbejde til alles tilfredshed.

Jeg har fået godkendt min mor, som er 68 år, min mand som er 52 år og min søn, som er 24 år, som fast vikar, i tilfælde af tandlæge eller lægebesøg. 

Det er vigtigt for mig at jeg sammen med forældrene har et godt samarbejde - det gør i sidste ende at barnet trivedes bedre.

I forældre kan derfor selv vælge Jeres børnepasser som lige passer ind i jeres smag, det kan være meget forskelligt hvad hver enkelt børnepasser tilbyder. Så giv Jer god tid til at undersøge markedet indenfor privat børnepasning, men husk i skal gøre det i god tid da mange af os har ventelister...