Velkommen til Nina's Private Børnepasning i Vestbjerg

Om Børnepasningen

Det jeg tilbyder i min børnepasning er en rolig, tryg og indholdsrig hverdag, hvor jeg laver mange forskellige kreative ting sammen med børnene. Bl.a. tegner børnene, læser, synger, danser og de spiller musik.

Jeg går meget op i at børnene lærer at kende nogle af de forskellige højtider i løbet af året. Vi holder fastelavn på traditionelt vis, vi slår katten af tønden, børnene er festligt udklædte og så bager vi fastelavnsboller. Når påsken nærmer sig så maler vi æg og pynter op nede i børnepasningen, det er så hyggeligt. Sidst men ikke mindst JULEN. Der pynter vi igen op, synger julesange, laver julegaver til mor og far og spiser æbleskiver mindst en gang om ugen. Vi laver også en juleafslutning hvor både nuværende og gamle børn er med.

Børnepasningen er blevet udvidet, så børnene nu har MASSER af plads at boltre sig på. Der er 100% røgfrit i hele huset også når jeg holder lukket. Det er lyst, allergivenligt og indrettet efter børnenes præmisser.
Jeg har selvfølgelig et væld af legetøj til børnene.

Højtlæsning, sang og musik bruger vi meget tid på når der er regnvejrsdage, men når der er tørvejr er vi ofte ude i min have. Min have er indhegnet og der er et legehus, gynger, masser af sand og legetøj dertil. Vi elsker at være ude i naturen - der er så mange ting som skal udforskes når vi er ude. Vi nyder også at besøge hestene i Hammer Bakker med lidt gulerødder og æbler. Der er stier inde i skoven som børnene og jeg følger.

Næsten hver onsdag tager vi i legestue i Kirkecenteret i Vestbjerg. I legestuen har vi det rigtig hyggeligt, vi starter med at synge sammen med børnene, derefter står det på leg og til sidst slutter vi af med at spise vores hjemmebragte madpakke inden vi tager hjem igen.

I dag passer jeg 4 søde børn i min børnepasning. Jacob på 2 år, Astrid på 2 år, Conrad på på 2 år og Gry på 1 år. De er alle nogle supersøde børn og jeg føler mig meget privilegeret over at kunne passe dem hver dag.